недеља, 24. септембар 2017.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance



Sunčano i razdragano jutro najavilo je prelepo nedeljno popodne. Ne znam za vas, ali kod mene zaista važi ona stara poznata "Po jutru se dan poznaje". I kao što već po naslovu primećujete za danas ćemo se pozabaviti mojom najnovijom paletom koju još uvek nisam isprobala, a već me je oduševila.


Na slici iznad vam je jasan razlog mog oduševljenja, najpre, pakovanje, tako elegantno i bez suvišnih detalja, dolazi u ovoj nežno ružičastoj ambalaži koja je obložena plišanim materijalom. Jako lepo i nesvakidašnje. Ali ipak moram priznati da nije nešto što možete koristiti svaki dan i da ne vodite računa.


Paleta funkcioniše na principu magneta, kada se otvori prvo što primetite pored nijansi senki je veliko praktično ogledalo, kao i četkicu sa dve strane, kojom možete nanositi i blendati senke. Obično se u ovim većim paletama ne nađe tako upotrebljiva četkica, koja na kraju završi kao nepotrebna stvar, međutim moram priznati da se kreator pozabavio i ovom sitnicom. Četkica je jako mekana na dodir, i rekla bih da će biti ugodno raditi sa njom.


Sadrži 14 senki, proizvođač navodi da su 11 senki mat završnice, a 3 senke metalik. Preovladavaju tople nijanse, a inspirisane su renesansnom umetnošću. Nazivi nijansi su simbolični. Rekla bih ovako na prvi pogled da je najlepsa nijansa Buon Fresco. Paleta je cruelty free, dermatološki testirana, hipoalergena.

TEMPERA- Velvety beige
GOLDEN OCHRE- Ochre-Earthy yellow
VERMEER- Iridescent shell with a metallic finish
BUON FRESCO- Antique lavender
ANTIQUE BRONZE- Matallic sable
LOVE LETTER- Raspberry
CYPRUS UMBER- Dark Coffe
RAW SIENNA- Neutral amber
BURNT ORANGE- Deep orange
PRIMAVERA- Shimmery gold dust with a metallic finish
RED OCHRE- Sienna
VENETIAN RED- Crimson
WARM TAUPE- Earthy gray
REALGAR- Brick


Da li vam se dopada Modern Renaissance paleta?
Koja je vaša omiljena nijansa?

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

ULJE OD KANTARIONA