недеља, 1. септембар 2019.

NIVEA SOFT MOISTURIZING CREAM



S' obzirom da je Nivea jako prepoznatljiv brend sa neprevaziđenim proizvodima, rešila sam da probam soft kolekciju.  Obzirom da imam normalan tip kože, sa blagim varijacijama tokom godišnjih doba, nije mi bio problem da pronađem svoju omiljenu u ovoj kolekciji. Za razliku od njihove tamno plave najpoznatije kreme, ova je jako nežnija, manje masna, i prelepog mirisa.

Sastojci:

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Myristyl Alcohol, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Stearic Acid, Myristyl Myristate, Cera Microcristallina, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Polyglyceryl-2 Caprate, Dimethicone, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum.



Obogaćena je uljem jojobe i vitaminom E, može se koristiti i kao prajmer, a ono što ja najviše volim je leti za negu ruku. Ostavlja prelep miris, a gotovo odmah zaboravite i da ste je naneli jer se jako brzo upija u kožu.

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

ULJE OD KANTARIONA