уторак, 23. јануар 2018.

Llums Glow Tan+ Llums True Skin


Llums kozmetika je nesto novo kada je u pitanju svet dekorative. Sve devojke su brujale o ovim proizvodima koje sam odlucila da vam danas predstavim. Isprobavajuci ih u poslednjih par dana, stekla sam jako lepo misljenje o njima. Naime, radi se o Llums tecnom matirajucem puderu i fantasticnom tecnom bronzeru. Odlucila sam da ih danas spojim u jedan post, obzirom da ih tako i koristim, sto bih i vama od srca preporucila.


Llums True Skin 02 Biscuit je nijansa koja mi savrseno odgovara u ovom periodu godine. Ujedno to je nijansa koja je jedna od svetlijih koji je proizvodjac ove marke ponudio trzistu. Postoji i svetlija nijansa, a naravno i tamnije, tako da se vecina zena moze pronaci u nekoj od sest nijansi. Pakovanje je prosecno, nista spektakularno, ali dosta prakticno, narocito kada su u pitanju putovanja...dakle mala tubica koja ne zauzima puno mesta u vasem neseseru. Iako je puder jako dobre pokrivne moci, lagan je na kozi. Mislim da vredi kupiti ovakav proizvod. Trenutna cena u Lilly drogerijama je oko 450 din.


Llums Glow Tan tecni bronzer 201 Honey Glow dolazi u prakticnoj plasticnoj tubici od 25 ml.  U pitanju je 2 u 1 proizvod, prajmer i hajlajter za lice i telo. Dakle ima siroku namenu, moze se koristiti pre pudera, ili nakon kako bi se istakli odredjeni delovi lica ili tela. Neverovatno se lako ublenda i pomesa sa puderom, izgleda bozanstveno na kozi, ima prelep sjaj. Trenutna cena u Lilly drogerijama je oko 200 din.








Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

ULJE OD KANTARIONA